HPKV Den Ham

Dé kleindiervereniging van Twenterand!

 

Nieuwsberichten


Terug naar overzicht

04-02-2018

HPKV Den Ham huldigt jubilarissen op feestavond

Zaterdagavond 3 februari hield de Hammer Pluimvee en Konijnenfokkers Vereniging weer haar jaarlijkse feestavond. De avond die bij haar leden bekend staat om gezelligheid én jubilarissen. Ook dit jaar had de vereniging jubilarissen in haar midden.

H.G. Eshuis werd gehuldigd voor zijn 25 jaren lidmaatschap binnen de vereniging. Vanaf het begin heeft hij altijd actief konijnen van het ras Groot Lotharinger gefokt. Dit bleef lang niet altijd onopgemerkt. Hij sleepte veel mooie prijzen en titels in de wacht. Voorzitter D. Boers overhandigde hem een mooie oorkonde met een speldje en een bos bloemen voor zijn prestatie.
A.J. Braakman zette een hele prestatie neer en vierde zelfs zijn 50 jarig lidmaatschap bij HPKV. Naast het fokken van de dieren, verrichtte hij bestuurlijke werkzaamheden in het verleden. Tevens was hij altijd erg actief betrokken bij de activiteiten van HPKV. Helaas kon de heer Braakman niet aanwezig zijn tijdens de feestavond en heeft hij thuis zijn speldje, oorkonde en een bos bloemen ontvangen.

Nadat de jubilarissen waren gehuldigd, werd de avond verder overgenomen door de leden H. Poel en G. Meuleman. Onder het genot van een hapje en een drankje werd door hen het oud Hollandse spel bingo georganiseerd. Fanatiek en gezellig werden vele prijzen door de leden binnen gesleept. Veel leden verlieten de gezellige avond dan ook niet met lege handen en keken er erg gezellig op terug.Terug naar overzicht