HPKV Den Ham

Dé kleindiervereniging van Twenterand!

 

Nieuwsberichten


Terug naar overzicht

12-02-2023

HPKV Den Ham huldigt jubilarissen op feestavond

Zaterdagavond 4 februari hield de Hammer Pluimvee en Konijnenfokkers Vereniging weer haar jaarlijkse feestavond. Evenals voorgaande jaren werd deze avond druk bezocht. Naast de georganiseerde activiteit waren er vier jubilarissen te huldigen binnen de vereniging.

Robert Schutte, Henri Wermink, Geert Willems en Henk Reefhuis mochten zich deze avond jubilaris noemen. Robert Schutte is reeds 25 jaren lid bij de kleindierenvereniging en nog altijd actief in het fokken van hoenders. Henri Wermink mocht zijn oorkonde voor zijn 40-jarig lidmaatschap in ontvangst nemen en is nog altijd actief in het fokken van het konijnenras Tan.

Een wel heel bijzondere prestatie werd neergezet door de heren Willems en Reefhuis. Beide heren werden gehuldigd voor het 50 jarig lidmaatschap bij de vereniging. Helaas kon Geert Willems niet aanwezig zijn. Henk Reefhuis was wel aanwezig en werd door de voorzitter Dick Boers gehuldigd. Verschillende konijnenrassen heeft hij in zijn bezit gehad in deze periode en nog altijd is hij succesvol met zijn rassen Rijnlander en Belgische Haas. Daarnaast heeft hij altijd actief de vereniging ondersteund in verschillende activiteiten en bij het verloop van de jaarlijkse clubshow.
Nadat de jubilarissen een speldje, oorkonde en een bos bloemen hadden ontvangen, werd er gestart met de bingoavond. Deze werd georganiseerd door de leden Henk Poel en Gerjan Meuleman, waarmee zijn alle leden en partners een geweldige avond bezorgden.

Op de foto (klik op onderstaande link Jubilaris 2023) v.l.n.r.: Henri Wermink, Henk Reefhuis en Robert Schutte. (Geert Willems ontbreekt i.v.m. afwezigheid)

 Jubilaris 2023.jpg


Terug naar overzicht