HPKV Den Ham

Dé kleindiervereniging van Twenterand!

Tatoeëren en ringen

Van ieder nest jonge konijnen, waarvan men de jongen wenst te laten tatoeëren, dient men een dekbewijs in te vullen. Deze worden gratis beschikbaar gesteld en zijn te verkrijgen bij de secretaris. De kosten bedragen € 0,40 per dier.

Konijnen
 

Vanaf maart tot en met september is er iedere eerste dinsdag van de maand gelegenheid dieren te laten tatoeëren, 's avonds tussen 19:00 en 20:00 uur bij onderstaand adres. Buiten deze periode afspraak.

Henk Heuver
Zomerweg 12
7683 PP Den Ham
0546 - 672801

Dwergkonijnen

De dwergrassen worden getatoeërd door D. Boers en M. Boers. De dwergrassen mogen worden getatoeërd vanaf 10 weken. Dwergen tatoeëren is altijd op afspraak met een van hen. Het tatoeëradres voor de dwergen is:

Fam. Boers
Weelinckbroek 2
7683 WJ Den Ham
0546 - 673191

Hoenders

De pluimveefokkers kunnen ringen bestellen via de secretaris onder opgave van aantal, ras, hanen- en/of hennenringen. Het duurt ongeveer 14 dagen voor de ringen binnen zijn bij de secretaris. Houd hier rekening mee! De ringenprijs bedraagt € 0,26 per ring plus portokosten. Uw opgave dient uiterlijk dinsdags binnen te zijn bij de secretaris, want dan wordt uw opgave verstuurd.